Feb 1, 2011, 11:58 AM

Признание 

  Poetry » Love
812 0 11

                           На жената, която повече от 25 години

                           е неотлъчно до мен!

 

Низ флиртове и срещи е животът

сред пъстрата магия на деня.

Все късни и забравяни, защото

при теб блажен се връщам през нощта...

 

Реката на годините изтича,

косите ни сребреят ден след ден...

А спомняш ли си - бяхме ученици,

аз влюбих се във теб и ти във мен...

 

А кратките години в института...

А гарата с един студент смутен -

до влака с теб в последната минута

в Бургас урекъл своя сватбен ден...

 

Реката на годините изтича...

Да стана Бог и да я върна аз -

по-силно даже, знай, ще те обичам

и пак ще съм на гарата в Бургас.

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??