Dec 20, 2016, 12:44 PM

Признание 

  Poetry » Love, Free verse
542 1 3

Обичам те.
Заради начина, по който обичаш.
Не мен.
Изобщо.

 

28.07.2016

© Надежда Тошкова All rights reserved.

посветено

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??