Признание
Влетя във мен като огнена богиня
Подари ми страст и ласки обич и живот
Душата си поднесе като нежно цвете
Слънцето донесе топлина любов
Целувка райска изстреля ти във мен
Сърцето ми уцели душата ми е рай
Горещото си тяло дари ми със любов
Божествен огън запали със ръце
Пребори всички демони във мен
Вяра за надежда върна ти във мен
Но грях и буря имаше във мен
Любовта изпратих ни във плен
Студено цвете ти донесох
Сърцето остро ти поднесох
Любовта ми ти подхвърлих
Душата бяла в ад превърнах
Душата ми е изморена сърцето ме боли
От гняв и ярост умора и лъжи
Исках да копнея за щастие любов
А получих грях и ад и живот суров
юлиано
© Юлиано Кръстев All rights reserved.