Feb 10, 2012, 12:50 PM

Призрак 

  Poetry » Love
625 1 2

Сега аз те гледам как страдаш

и нищо не мога да направя.

Сега аз те гледам как пропадаш

и искам да се върна, но не мога.

 

Сега аз съм дух и те гледам от небето,

и те гледам ден и нощ оттам.

И дори сега - след толкова години на небето,

аз мисля за тебе само.

 

Боли ме, като те гледам, че страдаш за мен,

боли ме, че не мога нищо аз да сторя.

Сега към всеки си студен

и не мога да видя усмивката твоя.

© Габриела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??