Погледни ме - аз съм твоето момче -
прочети ме - аз съм книгата, която обичаш -
разбери ме - аз съм само едно сърце -
преоткрий ме - в мен живееш и дишаш -
прости ми - когато съм сгрешил от глупост -
прости ми - когато съм бил към тебе лош -
прости ми - любовта ми често е лудост -
прости ми - без тебе всичко е нощ!
01.12.2020.
Георги Каменов
© Георги Каменов All rights reserved.
Иринче, дано си права 🌹
Момичета, благодаря ви, че наминахте 🌹🌹🌹