При Бойко всичко процъфтява.
Процъфтява в Костинброд измамата.
Процъфтява калинкизирането на държавата.
Процъфтява производството на ментета.
Процъфтява произволът на ченгета.
Процъфтява нерегламентираното подслушване.
Процъфтява хитрото ослушване
(на властниците).
Процъфтява произволът на монополите.
Процъфтяват надеждите - голите.
Процъфтяват бедността и мизерията.
Процъфтява на туй "феерията".
Бойко казал в тв предаване, че при него всичко процъфтявало.
www.svobodnoslovo.eu/2014/07/18/богомил-бонев-вкарали-били-20-млрд-евро/
© Георги All rights reserved.