Липсвам ли ти? Може би така е.
Но със нея ти си по-добре.
Парите си избрал и имате имане,
но любов... Май през пръстите тече.
Да! Тя влюбена е и го знаеш.
Но ти, но ти какъв си, ми кажи?!
И кой си, че да я нараняваш и използваш, и предаваш ти?
Да! И аз съм влюбена в тебе, но не разбирам и до днес,
как от малко сладко бебе се превърна в подлец.
Как ти голямото си щастие, точно пък в парите преоткри
и за сметка на чуджото нещастие, по лесен начин си ги набави дори?
Как загърби радостта си от приятелството и любовта
и потъпка гордостта си, заради залената мечта?
И започвам даже да те съжалявам, и отвътре вече ми гори,
защото мойто щастие е в твоите очи.
А те вече са продадени и безпризорни, и сами,
и материалното са заграбили, но духовното им тежи.
И знам, че в сърцето ти нашата любов още гори, но е късно за нея,
защото си продаден ти!
© ТтТтТтТтТ All rights reserved.