Защото децата ни го заслужават!!!
Продавам надежда -
за капка непокорство.
Продавам надежда -
за глътка милосърдие.
Продавам свойта стара одежда -
за шепа добротворство.
Продавам светла, топла одежда -
за минутка усърдие...
- Целувам те - повече не мога;
за друго нямам сили.
........
- Прегръщам те - повече не търся;
по пътя вечен няма дири.
© Вечерница или Зорница All rights reserved.