ПРОДЪЛЖАВАМ
Все така те обичам, както някога.
А минаха много нощи и дни.
Толкова време измина,
а ти си още в сърцето ми.
Така е, откакто себе си помня.
Мислех, че все някога ще спра.
Но болката ми доказва,
че продължавам, без да съм спирала.
Продължавам да те обичам
както някога, както преди.
Продължавам, защото
чувствата ми са истински.
© Лили All rights reserved.