Продължавам да те търся
Две души в една,
вятърът ги раздели.
Търся те в есенния
цветен листопад.
Търся те в песента
на птиците,
сякаш случайно
кацнали на стряхата отвън.
Търся те в пролетните
тревички и нежни цветя.
Търся те в пороя навън,
след дъжда от сълзи
в пресъхналите ми очи.
Понякога в нощта
отправям поглед
към звездите
и търся те сред тях.
Студено, пусто,
мразовито
е без твоята
усмивка топла
и сърце голямо.
Продължавам
да те търся...
© Лора All rights reserved.