Aug 16, 2017, 8:00 AM

Прогноза за времето 

  Poetry » Free verse
386 1 1

времето днес

ще е облачно с премълчавания

ще вали ситен дъжд

иззад черните очила

ще проблясват 

в процепите на дрехата ти светкавици

вятърът 

най-безумно ще 

изглади ръбовете ти

след това

ще пъхне в кърпичката ти

три листа от тополата 

преждевременно пожълтели 

от самота

 

времето днес 

ще мирише на спомени

съжаления

невъзможности

и очакване на снега

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??