В двора цъфна дръвче.
Нарцисите се заоглеждаха.
Вятърът се намеси вещо
и разреса на къщата веждите.
Щъркелите пристигат.
Отновото долетяха.
Шум до небето вдигат
лястовици под стряхата.
И откъде ли се взе
всичкото зелено със жълто?
Щъркелицата снесе яйце,
щъркелът не го свърта.
Важно трака на покрива.
Глашатай! Вест съобщава :
- Произ шес тви ето
e про лет! Жи во тът
-трак- про дъл жа ва!
03.2009
© Дора All rights reserved.
Добре, че щъркелицата зе, че снесе яйце, да си го мъти там, да си кюта и да не мисли глупости.
Поздрави!