ПРОКАЗА
В тази вечер
на смут и позор,
затварям се в собствен,
душевен затвор.
Далеч от семейните
проблеми и разпри,
далеч от всички,
дори от моите мисли.
Ще се скрия от тази
семейна зараза,
не искам и аз да бъда
носител на тази проказа!
© Анита Райкова All rights reserved.