“Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение,
ала пълно с правописни грешки” - ЙорданРадичков
“Та значи тъй…” Д. Дамянов
Та значи тъй… реши да сложиш точка
на дългото житейско изречение,
накъсано от мнонготочия-отсрочки
с единствената мисъл - продължение.
Сложно стана простото ни изречение
с вмъквани ненужни епитети…
нелогични междуметия…
безпричинни безглаголия…
От толкова много препрочитане
поставих въпросителна… за смисъла…
Не ти хареса този знак…
смени го с край и удивителна!
Та значи тъй…
След толкова години - правописни грешки
сменихме краткото и простичко
”обичам те”
с едно безмилостно проклятие
“Отричам те!”
© Ангелина Стойчева All rights reserved.