Кармата на всеки отмъщава
ако до своя сетен час
наивно обич търси и дарява –
аз с болка току-що разбрах.
Хаям отдавна спря да пита
защо не съм описал в книга
когато нощем под звездите
в ръцете обич сънено примига.
© Вили Тодоров All rights reserved.