Пролет
Навън дърветата напъпват,
децата рано, рано тръгват.
И играят радостни, засмени,
и се завръщат уморени.
Жужат пчелите из цветята,
децата скачат по тревата
и викат весели, игриви -
личи, че много са щастливи.
© Цветан All rights reserved.