Надежда за душевна топлина
сякаш чезне в бездна тъмнина.
Нежност ти ми дай,
мечтая си за май.
Рози в цвят бял
да ме радват в тъжен дял!
Ти си любов нежна
и пролет в зима белоснежна*.
*Сиреч пролет в душата ми по време на зима навън.
© Георги All rights reserved.