Jun 25, 2007, 7:30 PM

Пролет 

  Poetry
404 0 3

Поглеждам, а навън е пролет,
усмихват ми се избуялите треви.
И птици весело ми пеят,
показват нови висини.
Усмихната, напред пристъпвам
към нещо по добро.
И ведро и с наслада,
отпивам аз от слънцето лъчи.
Протягам длан - да кацне птиче,
довяла го до мен съдбата,
да ме дари със обич непозната...

© Валя Митова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??