Утро. Слънце. Светлина.
Птици. Пеперуди.
Пролет. Мирис на цветя.
Рой мушици луди.
Стадо. Чанове. Трева
Тучна и зелена.
Полъх. Утринна роса.
Пролетна премена!
Ручей – момина сълза.
Песен във полето.
Весел смях! Игри. Деца.
Хвърчила в небето.
Ниви. Оран. Семена.
Птици. Пеперуди.
Стадо. Чанове. Трева.
Рой мушици луди!
© Георги Иванов All rights reserved.