Apr 28, 2011, 11:49 AM

Пролет-акростих 

  Poetry
839 0 1

ПРОЛЕТ-АКРОСТИХ

 

Очаквана радост, миличка, ти ни донасяш.

Булки нагиздени - дърветата разцъфтяли.

Истинска наслада за очите разнасяш.

Чакаме песните на птичките долетели.

Агънца във кошари блеят, пчелички жужат.

Мами ни навън просторът небесен, ясно-син.

Трактор в полето боботи, деца лудо крещят.

Един си ти, сезон така красив, така любим.

Знам, че на Природата вечна ти младостта си,

надежди и големи планове всеки крои,

а дали ще се сбъднат мечтите му крилати,

или без време късна слана ще ги ослани?

Много хубаво на тебе да се случи.

Искреност да срещнеш, много нежност и топлота.

Любов и разбирателство, в живота сполуки

И много радост да има, и много красота.

 

© Анка Келешева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Харесах твоя акростих и пролетта, която рисуваш !
    Поздрав!
Random works
: ??:??