ПРОЛЕТ Е!
В съня си усетих топла милувка,
сърцето подскочи в очакване.
отворих очи и вместо целувка -
слънчево зайче закача ме:
- Стани, погледни - нещо се случва!
Няма студ, вече сняг не вали.
Да, вънка пролет е пукнала!
Хайде, живота с любов поздрави!
ЧЕСТИТА ПРОЛЕТ! СЛЪНЧЕВИ УСМИВКИ И МНОГО ОБИЧ!
© Гени All rights reserved.