Защо да чакам за причина,
за да се хиля до уши.
Виж, свърши тази зима.
Наоколо цъфти.
И вече се усмихвам,
сама не знам защо.
И няма да разисквам
разумно ли било.
Ще скачам весело, щастливо.
И ще се радвам на деня.
Защо да ми е тъпо, сиво.
Нима не е красив света?
Ще подарявам и усмивки
на всеки днес около мен.
Изпращам ви честитки
с „Щастлив за Вас да бъде всеки ден!”
© Пет All rights reserved.