Пролетни цветя
Цветница отмина,
остави ми цветя.
Стаята да кичат
с чудна пъстрота.
Въздухът ухае
на цветен аромат.
По красив е вече
моя малък свят.
Вечерта заспивам
сред пролетни цветя.
В сънища сънувам
отново любовта…
© Лилия Нейкова All rights reserved.