Apr 9, 2012, 12:27 PM

Пролетни сънища 

  Poetry » Erotic
923 0 3

Пролетни сънища

Целуват се дори и рибите -
минава стих през мен.
За лека нощ целувам римите.
Заспивам пак невдъхновен.

Пеперуди раждат карамфилите -
пониква  лист от мен.
Събличат  се напролет самодивите -
светът е необременен.

Пеперуди раждат карамфилите,
прониква стрък във мен.
Шарен е цветът на лудите,
светът е необременен.

С пчели се любят карамфилите -
целуват се и гледат мен.
Грешна е страстта на лудите.
Почти започва моят ден.

Целуват се дори и рибите,
целуват се, но не със мен.
Целуват се дори и мидите -
събуждам се зашеметен.

© Керемитка Тухлева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??