В зениците ми
разпукаха
първите
цветни пролетни пъпки.
Вятър
в косите запя.
В очите ми
слънчеви пламъчета
блещукат.
По устните –
аромат на цветя.
В душата ми
е дошла
пролетта...
Сълзите ми
са
отронен цвят
на ранобудно
кокиче.
© Нели All rights reserved.
Прегръдки!