Очите ти се къпят в пролетна роса
косите са облени в лъчи от светлина.
И бавничко протягаш ти своята ръка
нежно да докоснеш пъстроцветната дъга.
Красиво е, нали усмихнат е света,
посреща с радост магията на пролетта.
© СТЕФКА ИЛИЕВА All rights reserved.