Mar 8, 2007, 8:47 PM

Пролетно въодушевление :) 

  Poetry
729 0 2
Слънцето усмихнато играе с първите цветя на пролетта и въздуха наоколо ухае на топъл ден, на дъжд и на трева... И сладък липов цвят опиянява живота мой и всеки следващ ден... А пътя свой събдата продължава и сигурна съм - води те при мен!

© Теодора Стефчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??