Nov 20, 2009, 9:14 PM

Промяната 

  Poetry
605 0 0


Нощта измества деня.
Тъмнината поглъща светлината.
Всичко се променя. 
Дърветата остават самотни.
Небето вече е сиво.
Навън студът вледенява всичко живо,
но въпреки това студът сякаш вледени
мен най-много.
Край на усмивките.
Край на мечтите.
Настъпи студът.
Настъпи реалността.


© Цветелина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??