Какво се случи с хората,
защо така се променихме.
Защо се мразим и ненавиждаме,
защо се крием и си завиждаме.
Вече няма братска обич,
вече няма веселби и радост.
Разделяме се на бедни и богати,
на висшисти и на простовати.
А бяхме някога просто роднини,
обичахме се без причини.
Не търсихме наследства и пари,
защо, животът ли ни озлоби.
© ЕЛЕНА ГОГОВА All rights reserved.