Чувствата ми чисти са кокичета,
пролетно покълнали в снега.
И растат от твоето обичане
с топъл дъх на радост и тъга...
Мислите ми светли са глухарчета,
сгушили се кротко в своя свят.
И жадуват с полъха на вятъра
всеки миг към теб да полетят...
© Вилдан Сефер All rights reserved.