Mar 1, 2020, 10:14 AM

Прошка 

  Poetry » Phylosophy
602 0 4

прошка се дава

и прошка се иска за

душепречѝстка

 

прошка се иска

и прошка се дава за

Божия слава

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??