Jul 9, 2006, 10:32 AM

"Прошка" 

  Poetry
833 0 1

Прости, че толкоз те обичам,
прости, че твоя искам да съм аз,
прости, че грешница аз станах,
но твойта обич да запазя съумях.


Прости, че в нощите си теб сънувам,
прости, че слънце си на моя ден,
прости, че твойте лъчи ме галят,
прости, прости, но влюбена съм аз в теб!

© Лора Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Еее,това ти се прощава!И дано да е споделено!
Random works
: ??:??