Feb 3, 2010, 10:07 AM

Прошка 

  Poetry » Phylosophy
531 0 0

                                 Прошка

 

От тебе прошка искам, дъще,

от тебе, мое слънчице добро,

сърцето ми изпълнено е с мъка

от грешките, допуснати към теб.

 

Животът труден, разпиля ни,

и всеки хванал своя жизнен път,

преминали през трудности, неволи,

животът в кръговрат ни завъртя.

 

И срещите ни толкова са редки,

в очакване е майчино сърце,

с желание и трепет да посрещне

тя своето обичано дете.

 

Но все така се получава,

болезнени са срещите ти с мен,

и без да искам наранявам

аз твоето изстрадало сърце.

 

Но днес, пред този ден - Великден,

когато Бог живота си е дал,

да бъдем по-добри и по-щастливи,

аз прошка искам, ти да ми простиш.

 

Бъди Благословена, рожбо моя,

и нека Бог да бъде с теб,

с много щастие и радост

сърцето твое - да дари!

 

21.04.2006 година

 

 

 

 

© ЙОРДАНКА ГЯУРОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??