Mar 29, 2008, 7:59 PM

Прошка в плика 

  Poetry » Other
803 0 8
 

Как си прощаваме хората,

късаме само билети

от авантюристични сърца,

после си правим конфети

и гърмим, за да видим цвета.

 

Ядосани тъжим и обичаме,

чакаме влак, но без гари,

празни пликове без писма.

Разгаряме страсти, пожари...

След тях само пепел - тъга.

 

Как си прощаваме хората,

подвластни на една суета...

Проблясва все пак и надежда

за билет от топлата гара -

под название: „прошка в плика"...

© Мир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??