Отиваш си далече ти.
Останаха само моите мечти.
Скоро и с тях ще се простя.
Болката - непоносима е тя.
Като светъл слънчев ден
ще си отидеш ти далеч от мен.
Искам да те видя пак,
преди над мене да се спусне мрак.
© Георги All rights reserved.