Сега е вече много лесно
да ти простя…и ти прощавам!
Останаха ми рани пресни,
но вече бързо отминават…
Избрах да не тая в душата
безкрайна някаква обида!
Платих достатъчно цената
и време е да си отида!
Със себе си не вземам нищо –
и спомените ти оставям!
Защо да ровя в пепелища?...
И те обричам на забрава!
© Елка Тодорова All rights reserved.
!!!