Apr 9, 2009, 9:26 PM

Прощаване 

  Poetry
763 0 0

Прощаване

Аз заминавам -
оставаш сама,
да поддържаш огъня
на нашата топлина...
но усмихни се ти,
от разделния ден
мост ще се строи -
между теб и мен!
Ще строим мост -
здрав мост,
от надежда и вяра,
че утре ще бъде...
Нашите ръце
с нежност творят сърце,
в което да диша
на нашата вяра живота!
Ако няма надежда,
ако няма любов -
ще прекрачим ли прага
на живота си нов?
Ще строим мост,
разбираш ме, нали?
Погледни ме в очите,
в моите мъжки очи!

© Димитьр Димитров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??