И вече капят първите листа.
И става лекичко студено.
Нима пристига есента?
Защо морето някак стене?
Ще има още топли дни.
Ще се топим от жегата на плажа.
В душата още топлина гори,
за зимни дни и есен влажна.
Морето ще оставим да почине.
Ще се усмихнем пак.
И чакайки и тази зима да отмине,
вървейки тихо по бургаски бряг...
18.08.2014 г.
© Красимира Иванова All rights reserved.