Прост ли е народът? Поне тъй изглежда!
Дали нявга своята държава ще подреди?
Кога най-сетне ще започне да проглежда,
че точно тъй ще се избави от много беди!?
Прост ли е народът? Търпи той крадци,
които лапат от еврофондове и бюджет!
Тъй е, когато хората не мислят, са овци,
после не схващат защо делът им е клет!
Прост ли е народът? Предатели си избира,
посолства шефове на служби одобряват!
Дали съвсем достойнството ни деградира?
Прост е, че дава на такива да управляват!
© Георги All rights reserved.