Той у нас често се харесва,
тук възпитан рядко се весва.
И, ако обърнете внимание,
често и на "елита" липсва възпитание.
Рядко ще видите маниери изискани -
те в таз държава са потискани.
Чалгата високо се котира,
бай Ганьо не желае да се култивира!
© Георги All rights reserved.