Простете си бе, Хора!
Няма време...
За вчера-днес простете.
Със себе си се помирете,
простете и на Любовта.
За днес- сега простете.
За грешките Любов
си намерете.
Простете и на Любовта.
За утре-отсега простете.
За плановете забравете.
Любов в живота си бъдете.
- Има време! Има време!..
Дявол да ви Вземе!
Няма време!
Простете си бе, Хора!
Стратегия на Сатаната
е времето в затвора,
осъдена е Любовта!
Простете си бе, Хора!
Няма време...