Jul 13, 2010, 8:30 AM

Простете ми 

  Poetry » Other
891 0 2

Простете ми

 

Простете ми, че бях егоистична
и ви тревожех с мойте малки истини.
В живота ми се сблъсках с много болка,
но оцелях, достойна за обичане.

Оставих ви да вярвате, че лоша съм,
а дните ми - греховна епопея са,
в падение да приземя живота си
за вас ще е и ясно, и логично.

И струват ви се толкова скандални
изстраданите пориви в сърцето ми,
защото се реших да ги разкажа,
а вие...
крийте се във свойте светли истини.

© Ади All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??