Прости ми
Когато за последен път те видях,
повярвах в бъдното.
В прегръдката през последното утро
повярвах в прераждането.
В последния заедно път извървян
повярвах в болката.
Болката - изгаряща, разкъсваща,
намерила в мен отново моето.
Което ти никога не разбра,
което ти никога не поиска,
което ти остави в небитието.
Две планети продължиха
в своите орбити.
© Кети Иванова All rights reserved.