Dec 17, 2008, 10:54 AM

Прости ми... 

  Poetry » Love
575 0 3

 

ПРОСТИ МИ...

 

 

Прости ми,

че се втурнах като вятър

в живота ти;

прости ми,

че те докосвах

с пръсти полудели;

прости ми,

че исках с устни

да те изгоря;

прости ми,

че те целувах ненаситно;

прости ми нежността,

с която в шепи

лицето ти поемах,

прости,

че с поглед

тъй влюбен те обсебвах.

Прости ми

за всички луди дни и нощи

и оня трепет

от изпепеляващо докосване...

 

 

Прости -

и прегърни ме

с моето задъхано

"Обичам те!"...

 

© Лиляна Стойчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??