Полъхът на злото...!?
То никога не идвало само?
Защото всички му се кланяме...
Макар че мислим за добро.
То злото никога не идвало само!?
Та ние винаги го молим -
да дойде, знаем, че е зло...
Но въпреки това го молим!
Защо превърнали сме се във зомби?
Защо се впускаме в лъжа...
Нима така се мразим,
че потъпкваме доброто с зло?
Защо ревнуваме, когато...
Някой друг постигне го добро.
Защо тогава с хули и лъжи -
го цапаме, кажи...!?
Казват, адът бил е под земята???
Не вярвам, знам, че е лъжа.
Защото виждам, че е тука...
Защото грее в светлина.
Тогава ние с вас къде сме...?
На най-красивата земя?
Или на кладата, където...
Изгаря всяка добрина.
Прости ми, Господи, прости!!!
Че го написах аз за нас...
Но не написах го с лъжа.
А с много обич, болка и тъга.
© Ангел All rights reserved.