Feb 22, 2019, 1:36 PM

Прости ни .. 

  Poetry » Odys and poems
438 0 0

Потънал в сънища вековни

из небесните покои  ...

Потънал в сънища вековни

с невъзпятите герои ...

Спи, Дяконе, прости ни 

за грешките вековни ...

Спи, Дяконе, прости ни 

за предателствата долни ...

Казват “че смелите 

умират по-веднъж”

 ... но винаги ще помним,

че има и вековни!!

1837 - ∞

 

© Kaloyan Hristov All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??