Едничката възможност на нощта -
споделяне на чуждото легло.
Едничкият ми шанс за сън -
е да приема в себе си
мъжът без име...
И ще забравя всичките
красиви приказки.
Щом ми припомни
свойто правило
часовникът...
Че идва другият клиент...
И той ще ме забрави,
като спечелен на лотария
предмет.
Каквито могат да се купят
с хиляди...
© Цветан Бекяров All rights reserved.
Съпричастна съм като теб. С обич.