Безсънни нощи,
сладки солени сълзи...
Да те открадна от света
не искам.
Само…
че си добре
стига ми да знам.
Над облаците
ако мога да се извися,
в съня ти да се спусна
и да те целуна…
Устните ми
тихичко мълвят -
просто… те обичам.
© Ласка Александрова All rights reserved.
Нежен, копнежен стих.. и много красив!!!
((( )))