Oct 25, 2007, 10:02 AM

просто... 

  Poetry » Love
610 0 4
Любими...
Любима...
Само названия.

Обичам те...
Желая те...
Просто признания.

С теб съм...
Завинаги...
Голи обещания!

© Анита Райкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??