Просто човек
Сега, когато ме е страх само от страха,
ще погледна в бездната, преди тя да погледне във мене.
И, пълзейки, ще достигна до върха,
оставяйки света в краката ми да стене.
Докосвайки звездата на познанието,
разбрах всичко и се научих да мразя,
но оставам със съзнанието,
че любовта в сърцето вечно ще пазя!
Силна съм, не е ли достатъчно?
Да живея сама през този век?
Не мога, не е и загадъчно,
защото аз съм просто човек!
© Злори All rights reserved.